autosalon brussel lamborghini huracan performante 2

De autosalon in Brussel (Belgen zeggen “het Autosalon”, maar daar doen wij mooi niet aan mee!) sluit overmorgen de deuren. Hoewel het geen Bonanza van spraakmakende wereldprimeurs was (er stond wat nieuw spul voor het eerst, maar niet veel), was het zeker de moeite van een 5,5 uur durende heenrit door stormend Nederlands weer waard. Er komen nog veel updates van specifieke merken, maar we beginnen met een algemene post met wat geinig spul. Check de Fanboi-style losse pols iPhone-foto’s!

Specifieke merken op de Autosalon van Brussel

Natuurlijk is dit niet alles! Er komt de komende tijd een golf aan nieuwe spots op Auto Virals langs. De volgende merken op de Autosalon van Brussel krijgen/hebben hun eigen pagina:

Andere leuke spots

Natuurlijk behelst de Autosalon van Brussel meer dan alleen bovenstaande merken. Lang niet alle merken komen aan bod. Vooral het leukere werk zul je hier vinden. Daar zit geen enkele andere specifieke lijn in dan puur eigen voorkeur. Heb je een andere smaak? Dan heb je pech!

Alpine

Al vanaf het begin houdt de Alpine A110 de gemoederen bezig. Het is met recht een voorbeeld van goed gelukt retroblik, zoals de Mini en Fiat 500 dat ook zijn. Fotograferen bleek lastig, maar dit kiekje kon er nog van af.

autosalon brussel alpine

Aston Martin

Waarom maar 1 foto van de Aston Martin Vantage en verder niets? Goede vraag… Geen antwoord. Zomaar.

aston martin autosalon brussel

Bugatti

Bugatti had een Veyron (zucht, zoooo 2000 en laat…) en de nagelnieuwe Chiron mee. De getoonde Chiron had echter zo’n saaie lease-kleurstelling, dat het bord erachter met borstklopperij nog interessanter was. Desondanks staat hij een paar keer op de foto. Voor jullie.

autosalon brussel bugatti chiron 2

autosalon brussel bugatti chiron 4

autosalon brussel bugatti chiron 5

Donkervoort

Onze eigen Joop op de Brusselse beurs? Jawel, zij het met een maar: geen daadwerkelijke stand van Donkervoort, maar van de Driebergse auto-opleiding IVA. De auto is er echter niet minder knap om!

autosalon brussel donkervoort 3

autosalon brussel donkervoort 2

autosalon brussel donkervoort 1

Gillet

Een beetje Belg draagt het eigen merk Gillet een warm hart toe. Niet minder dan 3 Vertigo’s waren te bewonderen, waarvan 1 Pike’s Peak-klimmer. Weinig nieuws, wel opmerkelijk.

autosalon brussel gillet vertigo 1

autosalon brussel gillet vertigo 6

autosalon brussel gillet vertigo 4

autosalon brussel gillet vertigo 3

autosalon brussel gillet vertigo 5

autosalon brussel gillet vertigo 2

Lamborghini

Geen Urus (jammer!), wel een rasechte door bitch (ook jammer!), een niet gefotografeerde Aventador Roadster (gaap…) en een Huracán Performante (joepie!). Oké, de Aventador was ook mooi, maar staat niet op de foto. Om terug te vallen op eerdere disclaimer: het is allemaal persoonlijke voorkeur.

autosalon brussel lamborghini huracan performante 1

autosalon brussel lamborghini huracan performante 2

autosalon brussel lamborghini huracan performante 3

autosalon brussel lamborghini huracan performante 4

Land Rover

Nog geen nieuwe Defender en die Range Rovers geloven we ook allemaal wel. Wat dat betreft weinig nieuws onder de zon bij Land Rover. Deze Discovery SVX was echter leuk om te zien, al was het alleen al om de accenten.

autosalon brussel land rover discovery svx 1

autosalon brussel land rover discovery svx 2

autosalon brussel land rover discovery svx 3

Maserati

Ook hier niets nieuws, maar ze zijn gewoon mooi. Daarom toch 2 kiekjes.

autosalon brussel maserati quattroporte levante

autosalon brussel maserati ghibli

Skoda

Het staat er echt: we sluiten af met een Skoda. Hoewel we allemaal weten dat de Tsjechen deze Vision E never de weg op laten, is er gewoon iets aan suicide doors en zwevende fauteuils wat aantrekt, zeker met dat vunzige lakkleurtje erbij opgeteld.

autosalon brussel skoda vision e concept 1

autosalon brussel skoda vision e concept 4

autosalon brussel skoda vision e concept 3

autosalon brussel skoda vision e concept 2

Beloofd is beloofd: binnenkort meer spul van de Brusselse beursvloer!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 × 14 =